Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in september 2023. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Tweede Snuffelmarkt Fair tijdens Open Monumentendag

Net als vorig jaar, wordt de Snuffelmarkt Fair gehouden tijdens Open Monumentendag. Het is een initiatief van de Snuffelmarkt van de Dorpskerk.

De fair is open van 10 tot 16 uur. Er zijn volop activiteiten en natuurlijk kramen met koopjes. Aan het eind van de ochtend start ook de verkoop van poffertjes, hotdogs en suikerspinnen.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023

Watertoren weer in trek bij bezoekers

Zeventig mensen hadden zaterdag tijdens de Open Monumentendag de gelegenheid om de Watertoren te beklimmen.

Na het beklimmen van de lange trappen werden ze boven beloond met een prachtig uitzicht. Door het heldere weer waren Rotterdam en Dordrecht goed te zien

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 10 september 2023

Positieve reacties op eerste NazomerGrill

In de tuin van de Dorpskerk werd zaterdag 16 september de eerste NazomerGrill gehouden. Honderd mensen hadden zich hiervoor aangemeld. Het waren vooral bewoners van het oude centrum van het dorp. Na de barbecue werd er een kampvuur ontstoken en werd er zelfs nog gezongen. 

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 17 september 2023

Waarderingsspeld voor Piet en Els Barendregt

Piet en Els Barendregt hebben van burgemeester Ronald Schneider beiden een gemeentelijke waarderingsspeld ontvangen. Zij kregen deze voor hun jarenlange belangeloze inzet voor de gemeente Barendrecht en haar gemeenschap.

De uitreiking vond zaterdag plaats tijdens de laatste openingsdag van Boerderijwinkel Dorpzicht. De burgemeester mocht daar de deur van de winkel officieel sluiten.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 30 september 2023