Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in oktober 2019. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Santarun dit jaar op zaterdag 21 december

Op zaterdag 21 december wordt de zevende Santarun in Barendrecht gehouden. Zoals gebruikelijk is de opbrengst voor hospice de Reiziger aan de Voordijk. Vorig jaar was dat 7500 euro.

De start is om 15.00 uur op het Doormanplein.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2019

De Santarun in 2018

Kerstwandeling door Oude Dorpskern

Hart voor Barendrecht houdt voor de achtste maal de kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. Op zaterdag 14 december sluit de wandeling aan op het WinterFeest. De route voert rond en door de Oude Dorpskern. Deelname is vrij.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 4 oktober 2019

‘Bethlehem in Barendrecht’

Najaarsactie bij Snuffelmarkt

Op woensdag 16 oktober is de Snuffelmarkt weer geopend van 18.30 tot 21.30 uur. Ook nu zijn er weer speciale aanbiedingen op deze avond. Er is 50 procent korting op alle kinderartikelen zoals knuffels, spellen, puzzels en al het overige speelgoed, plus kinderboeken, kindervideo’s en CD’s.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 7 oktober 2019

De Snuffelmarkt, achter de Dorpskern

Halve prijzen dag bij Snuffelmarkt

Op zaterdag 26 oktober houdt de Snuffelmarkt een uitverkoopdag. Alle artikelen zijn dan te koop voor de helft van de prijs. De verkoop begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur en vindt plaats in de oude pastorie achter de Dorpskerk.

Recent zijn er nieuwe kasten geplaatst waardoor er meer ruimte is ontstaan en de artikelen nog beter tot hun recht komen.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 18 oktober 2019

De Snuffelmarkt, achter de Dorpskerk