Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in maart 2011. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Zomerfeest op 25 juni

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar een ZomerFeest plaats vinden in onze Oude Dorpskern in Barendrecht. Op 25 juni gaan we ’s morgens opbouwen, tenten en kramen, een draaimolen voor de kleintjes en een springkussen voor de groteren en tal van andere activiteiten voor jong en oud.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 7 maart 2011

Zomerfeest 2010

Criminelen actief

De afgelopen weken zijn er in de Dorpskern tekenen die erop wijzen dat er inbrekers actief zijn. Een bewoner van de Helfrichstraat heeft de politie gemeld dat er ’s nachts enkele malen mensen in zijn tuin hebben rondgelopen.
Er werden zware voorwerpen verplaatst, maar niet meegenomen. Vanaf de parkeerplaats voor het huis werd drie weken geleden de aanhangwagen van de man gestolen.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 7 maart 2011

Gevonden fiets

Voorjaar in de Dorpskern

‘s Nachts vriest het nog, maar overdag is te merken dat het voorjaar aanbreekt. Zo lopen er weer lammetjes in de wei rond de boerderij van mevrouw Dam.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 7 maart 2011

Lammetjes in de wei rond de boerderij van mevrouw Dam

Kraam huren voor Koninginnedag

Oranjevereniging Juliana Barendrecht houdt op Koninginnedag weer een vrijmarkt in de Dorpsstraat en rondom het Doormanplein en de Dorpskerk. Deze vrijmarkt trekt jaarlijks duizenden mensen naar het oude centrum van Barendrecht.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 26 maart 2011

Koninginnedag 2010