Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in december 2013. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

WinterFeest ontvangt gift van DeltaPort Donatiefonds

De organisatoren van het WinterFeest zijn heel blij met de gift van 650[nbsp]euro die zij mochten ontvangen van het DeltaPort Donatiefonds. Hiermee zijn ze weer wat gered uit de benarde financiële situatie die hen dit jaar bedreigt. Het WinterFeest kan nu de noodzakelijke lichtjes kopen die nodig zijn om het Doormanplein feeëriek te verlichten.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 1 december 2013

DeltaPort Donatiefonds

Snuffelmarkt in Kerstsfeer

De Snuffelmarkt van de Dorpskerk is gestart met de verkoop van kerstspullen. Er zijn veel bijzondere artikelen gebracht die doen herinneren aan vroeger. Vooral de kerstboomversieringen, de echte ouderwetse ballen, trompetten, vogeltjes en engeltjes, zijn de moeite van het bekijken (en het kopen) waard.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 1 december 2013

Snuffelmarkt in Kerstsfeer

WinterFeest in Barendrecht

Veel winterse activiteiten zaterdag 14 december in het oude en nieuwe centrum van Barendrecht. Op de Middenbaan vindt het X-Mas Shopping plaats. In de Oude Dorpskern zorgt het WinterFeest ’s middags en ’s avonds voor een echte december-sfeer.

Met een groot aantal optredens en kramen én de eerste Santa Run van Barendrecht[nbsp] belooft het een gezellige dag te worden in de Oude Dorpskern. ’s Avonds zijn de Watertoren, de Dorpskerk, het Doormanplein en de bomen rond de Dorpskerk sfeervol verlicht.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 4 december 2013

WinterFeest in Barendrecht

Hoge verwachtingen van 2014

Voorzitter Peter Jongenotter van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht stapt met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Dat heeft veel te maken met de uitlatingen van de Barendrechtse politieke partijen tijdens het verkiezingsdebat dat de vereniging organiseerde.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 12 december 2013

Peter Jongenotter, voorzitter van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht

Santa Run

Tijdens het WinterFeest op zaterdag 14 december werd de eerste Barendrechtse Santa Run gehouden. Na een warming up door Remon van Loon gaf burgemeester Jan van Belzen het startsein.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 15 december 2013

Het Santa Run-team van Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht

WinterFeest

In de Oude Dorpskern is zaterdag 14 december voor de vijfde maal het WinterFeest gehouden. De hele middag en avond kwamen mensen af op de activiteiten.[nbsp]Bijzonder veel belangstelling was er dit jaar voor de kinderactiviteiten. De grabbelton moest maar liefst twee maal worden bijgevuld.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 15 december 2013

Veel drukte in de Dorpsstraat tijdens het WinterFeest

Hennepkwekerij aan Dorpsstaat

Aan de Dorpsstraat is dinsdagmiddag een hennepkwekerij opgerold. De kwekerij bevond zich in een woonhuis. Dit werd volgens omwonenden tot voor kort bewoond door Polen. Medewerkers van politie en gemeenten troffen hier driehonderd planten aan die aan het eind van de dag in de hakselaar verdwenen. Volgens een medewerker van de gemeente was er sprake van brandgevaar.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 18 december 2013

Hennepkwekerij in woonhuis aan Dorpsstraat opgerold

Kruispunt bijna klaar

Het kruispunt Dorpsstraat - Boerhaavelaan - Hoefslag is bijna klaar. Begin november werd met de werkzaamheden begonnen.[nbsp]

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 20 december 2013

Werkzaamheden bijna klaar

Bank steunt Meezingkoor

Op het WinterFeest van 14 december trad het Meezingkoor van Harmonievereniging Barendrecht op in hun nieuwe winteroutfit. De aanschaf hiervan werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Rabobank Midden-IJsselmonde.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 22 december 2013

Meezingkoor van Harmonievereniging Barendrecht

DeltaPORT steunt Dorpskerk Barendrecht

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft 500 euro geschonken aan de Stichting Vrienden van de Dorpskerk. Het geld is bedoeld voor het onderzoek naar de staat waarin de preekstoel van de kerk verkeert.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 29 december 2013

DeltaPORT Donatiefonds