Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in november 2021. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Aliya Iskhakova opnieuw bij Barendrecht Klassiek

In de Dorpskerk vindt op zondag 21 november om 12 uur weer een pianoconcert van Stichting Barendrecht Klassiek plaats. Dit keer door Aliya Iskhakova afkomstig uit Rusland. Eerder was ze hier te horen in een duo presentatie maar nu zal ze als soliste optreden.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 2 november 2021

Stichting Barendrecht Klassiek

KerstWensZegenboom: voor alle wensen en zegeningen

Op zaterdag 11 december is de Dorpskern Fair Wintereditie. In de tuin van Dorpskerk zal een grote KerstWensZegen-boom staan die Barendrechters symbolisch kunnen vullen met wensen en ook met zegeningen voor hun dorpsgenoten.

Vanaf 15 november tot uiterlijk 9 december kun je een papiertje waarop je je wens en/of zegen hebt geschreven inleveren in een rode box bij de bibliotheek op het Middeldijkerplein, de buurtkamer in Vrijenburg, Kijk op Welzijn ’t Vlak of in de Dorpskerk.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 4 november 2021

Dorpskern Fair

Concert Thankful Voices in Dorpskerk

Met de 'Thankful Voices' avonden slaan de Country Trail Band, vocal groep Chapter4 en zanger Leen Koster de handen ineen voor concerten die weliswaar muzikaal veelzijdig zijn, maar vooral eenduidig in het doel: genieten van talent en ervaring van Nederlandse bodem.
Op vrijdag 19 november klinken de Thankful Voices in de Dorpskerk van Barendrecht.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 5 november 2021

Chapter 4

Sint bezoekt Oude Dorpskern

Sinterklaas bracht zaterdag een bezoek aan de Oude Dorpskern.

De Sinterklaasparade, waarmee hij zijn intocht hield, kwam zaterdagmiddag door de Dorpsstraat. De Sint werd vergezeld door de burgemeester. Verder maakten freerunners, dansers, pieten en allerlei voertuigen deel uit van de parade. Dit jaar reed de Sint niet op een wit paard. Hij werd vervoerd in een tuktuk.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 14 november 2021

Sint bezoekt Oude Dorpskern

DorpskernFair Barendrecht gaat niet door

De DorpskernFair die op 11 december gehouden zou worden in het oude centrum van Barendrecht, gaat niet door.
De Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (SEDOB) had het programma helemaal rond voor een markt en concerten in de Dorpskerk en op het terrein rond de kerk. In verband met de toenemende Covid-besmettingen is besloten dit af te gelasten. Het risico voor de bezoekers en de organisatie zou te groot zijn.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 16 november 2021

DorpskernFair

Prachtig pianospel in de Dorpskerk

Het publiek had zich zondag 21 november nauwelijks laten weerhouden door coronaregels en werd daarvoor beloond met een schitterend concert.

De pianiste Aliya Ishakova bleek een uitmuntend virtuoos. In de toelichtingen op de door haar gekozen muziekstukken, toonde ze trots te zijn op haar Tataarse afkomst.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 22 november 2021

Pianiste Aliya Ishakova

Kerstaanbiedingen bij Snuffelmarkt

De Snuffelmarkt biedt vanaf zaterdag 4 december de kerstartikelen aan voor de helft van de prijs.
Daarnaast is er in de Snuffelmarkt het gewone assortiment, zoals boeken, legpuzzels, CD’s, spellen, serviesgoed en lampen. Het is sinds kort ook mogelijk om met pinpas te betalen.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 30 november 2021

Kerstaanbiedingen bij Snuffelmarkt