Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in april 2019. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Halve prijzen bij de Snuffelmarkt

Op woensdagavond 10 april is de Snuffelmarkt geopend van 18.30 tot 20.30 uur. Op deze avond zijn alle artikelen voor de helft van de prijs te koop.

Deze actie wordt herhaald op zaterdag 13 april. Op deze voorjaarsdag is tevens de Kerktuin achter de Snuffelmarkt geopend voor de traditionele stekkendag. De halve prijzen acties gelden alleen op bovengenoemde dagen.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 1 april 2019

Halve prijzen bij de Snuffelmarkt

Australische ambassadeur bezoekt Rehobothschool

De Australische ambassadeur Matthew Neuhaus bracht dinsdag 2 april samen met zijn echtgenote Angela Neuhaus een werkbezoek aan Barendrecht.

Het bezoek startte bij de Barendrechtse groente- en fruithandelaar Hollander Barendrecht, waarna hij een bezoek bracht aan de Rehobothschool aan de Dorpsstraat en het graf van de Australische Jack Dawson Green. Daarna kreeg hij door het college van burgemeester en wethouders een lunch aangeboden op het gemeentehuis.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 2 april 2019

De ambassadeur op bezoek op de Rehobothschool. (foto: gemeente Barendrecht)

Zaterdag stekkendag in de kerktuin

De kerktuin achter de Dorpskerk opent zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur het nieuwe seizoen met de traditionele stekkendag.

Stekjes van tuin- en kamerplanten worden dan voor vriendelijke prijsjes te koop aangeboden. Deze keer zijn ook diverse soorten gebruikte tuingereedschappen in de aanbieding.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 6 april 2019

Zaterdag stekkendag in de kerktuin

Veranderdag start met groepsfoto

Met een groepsfoto voor de Watertoren is zaterdagochtend 6 april de Veranderdag van Stichting Present Barendrecht gestart.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 6 april 2019

Veranderdag start met groepsfoto

Taart en bloemen voor Pia van Dalen

Pia van Dalen werd zaterdag verrast op bloemen en een taart. Dat gebeurde aan het slot van de Veranderdag, die mede door haar was georganiseerd.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 7 april 2019

Taart en bloemen voor Pia van Dalen (l)

Concert Barendrecht Klassiek: “Meine Liebe ist grün”

Jolande van den Berg en Karin Hoenselaar, beiden woonachtig te Barendrecht, tekenden zondag[nbsp] 7 april voor een kleurrijk lenteconcert in de Dorpskerk.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 8 april 2019

Barendrecht Klassiek - Jolande van den Berg en Karin Hoenselaar (foto Jos Wesdijk)

Veranderdag: van tuinonderhoud en behangen tot een dagje uit

De deelnemers aan de Veranderdag hebben zich zaterdag 6 april ingezet voor 32 projecten. De dag begon voor de 140 deelnemers bij de Watertoren en werd afgesloten in de Ontmoeting. Stichting Present Barendrecht kijkt tevreden terug op de achtste editie van de dag.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019

Deelnemers aan de Veranderdag gaan op zaterdagochtend op weg naar hun project. (foto: Arco van der Lee)

Wethouder Reshma Roopram houdt spreekuur

Wethouder Reshma Roopram houdt op vrijdag 19 april van 10.00 tot 12.00 uur haar derde spreekuur in ’t Ouwe Durp aan de Dorpsstraat 156. Roopram heeft als wijkwethouder de Oude Dorpskern en omliggende wijken in haar portefeuille.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 13 april 2019

Wethouder Reshma Roopram houdt spreekuur

Kerktuin start nieuw seizoen met stekkendag

Tuinliefhebbers waren zaterdag vroeg op pad voor de jaarlijkse stekkendag van de Kerktuin. Zowel voor het inleveren van stekjes als voor het kopen van nieuwe exemplaren.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 13 april 2019

Kerktuin start nieuw seizoen met stekkendag