Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in juni 2023. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Raadsleden bezoeken uitgaansgebied Oude Dorpskern

Leden van de gemeenteraad hebben vrijdag 2 juni een bezoek gebracht aan het uitgaansgebied in de Oude Dorpskern van Barendrecht.

De raadsleden wilden een indruk krijgen van de situatie in de buurt, nu het Doormanplein is vrijgemaakt voor terrassen. Ze werden rondgeleid door leden van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht en de Bewonersvereniging Oude Dorpskern Barendrecht.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 4 juni 2023

Tsjechisch koor Harmonie in de Dorpskerk

Op zaterdagavond 17 juni treedt het koor Harmonie uit Louny op in de Dorpskerk.

Het koor is in Barendrecht op uitnodiging van de Stedenband Barendrecht – Louny. Het koor maakt deel uit van een grotere delegatie.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 6 juni 2023

Veteranendag 2023 bij de Historische Vereniging Barendrecht

Op zaterdag 10 juni wordt de Barendrechtse veteranendag gehouden. Het veteranencomité Barendrecht organiseert in samenwerking met de gemeente dit jaarlijkse evenement voor de Barendrechtse veteranen en hun naasten.

Ook de Historische Vereniging Barendrecht is op deze dag geopend. Van 13.00 tot 17.00 uur is in het museum een tentoonstelling te bezichtigen.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 6 juni 2023

Bijzonder koor-concert in het kader van stedenband

Een concert van twee koren in de Dorpskerk was zaterdag het laatste programmaonderdeel van het bezoek van een delegatie uit de Tsjechische plaats Louny aan Barendrecht.

De avond werd verzorgd door de koren Harmonie uit Louny en Sparkling Voices uit Rhoon. Beide koren hadden hun eigen begeleiders meegenomen.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 18 juni 2023