Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in oktober 2010. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Monumenteigenaar kan eenvoudiger subsidie aanvragen

Eigenaren van rijksmonumenten kunnen vanaf 15 januari 2011 eenvoudiger een instandhoudingssubsidie aanvragen. Dat kan via het vernieuwde Brim, het Besluit rijkssubsidiëring instandhouding monumenten 2011, dat per 1 januari in werking treedt. In totaal is er in 2011 een bedrag van 58 miljoen euro beschikbaar voor subsidieaanvragen die de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in volgorde van binnenkomst behandelt.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 13 oktober 2010

Monumenten.nl

Kramen te huur voor Winterfeest

Op 11 december van 14.00 tot 21.00 uur zal het tweede Winterfeest worden georganiseerd in de kern van het oude centrum van Barendrecht. Naast een Kerstmarkt binnen in het pand van d’Ouwe School van de Historische Vereniging Barendrecht én op het Plein bij de Watertoren, Doormanplein en Dorpstraat vinden er nog talloze andere activiteiten plaats.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 19 oktober 2010

Winterfeest 2010

Winterfeest in het Oude Dorp van Barendrecht

Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar een “Winterfeest” plaats vinden in onze Oude Dorpskern. Op 11 december gaan we ’s morgens opbouwen, tenten en kramen, een zweefmolen voor de kleintjes en een springkussen voor de groteren en gaan we het oude dorp zo mooi mogelijk versieren in winter- en kerstsfeer

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 21 oktober 2010

Winterfeest 2010