Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in december 2022. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

WinterFeest Barendrecht is terug

Het WinterFeest is terug in Barendrecht. Na twee jaar afwezigheid wordt het feest weer gehouden, wel in een kleinere, knussere opzet dan vroeger. Zaterdag 10 december van 14 tot 20 uur zijn er activiteiten in de Dorpskerk en op het terrein daar omheen.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 4 december 2022

WinterFeest 2022

Nieuwe opzet voor WinterFeest trekt veel bezoekers

De verhuizing van het WinterFeest naar het terrein rond de Dorpskerk pakte zaterdag goed uit voor Sedob (Stichting Evenementen Dorpskern Oud-Barendrecht). In deze stichting werken de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht, de Dorpskerk en Harmonievereniging Barendrecht samen.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 11 december 2022

WinterFeest 2022

Bijeenkomst over terrassen Doormanplein

Woensdagmiddag 21 december is er voor de bewoners rondom het Doormanplein een bijeenkomst in het gemeentehuis over de terrasuitbreiding op het plein.

De betreffende bewoners hebben hiervoor persoonlijk een uitnodiging ontvangen vanuit de gemeente, ondertekend door wethouder Dirk Vermaat. Bestuursleden van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht zullen de bijeenkomst bijwonen.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 16 december 2022

Doormanplein

Santa Run (wandeling) levert 7000 euro op

De Santa Run werd zaterdag noodgedwongen een ‘Santa Walk’. Door de vorst bleek een deel van het parcours te glad voor hardlopers. De organisatie van het evenement besloot daarom om er een wandeling van te maken.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 17 december 2022

Terugblik informatiebijeenkomst terrasuitbreiding Doormanplein

Woensdagmiddag 21 december heeft er een informatiebijeenkomst plaatsgevonden in het gemeentehuis voor bewoners en ondernemers rondom het Doormanplein. Leden en bestuursleden van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht bezochten de bijeenkomst. Wilco Andeweg reageert.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 23 december 2022