Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in oktober 2020. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Dorpskerk verkoopt stoelen

De Dorpskerk krijgt nieuwe stoelen. De oude stoelen en banken staan daarom te koop. Inmiddels zijn de oude kerkbanken verkocht. Er wachten nu nog circa 150 eiken kerkstoelen met biezen zittingen op een nieuwe eigenaar.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober 2020

Dorpskerk verkoopt stoelen

Snuffelmarkt zaterdag langer open

Op zaterdag 10 oktober is de Snuffelmarkt geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Door een grote partij binnengekomen kleding is er nu extra veel ruimte gevuld met kledingrekken. De opbrengst gaat naar het onderhoud Dorpskerk.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober 2020

De Snuffelmarkt, achter de Dorpskerk

Uitverkoop in kerktuin

De kerktuin achter de Dorpskerk is zaterdagmorgen 24 oktober voor de laatste keer in het voorbije seizoen geopend met een gastvrouw of gastheer die bezoekers desgewenst rondleidt of van informatie voorziet. Tot volgend voorjaar blijft de tuin op zaterdagmorgen van 10 tot 12 uur wel geopend, op voorwaarde dat bezoekers de coronamaatregelen in acht nemen.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 8 oktober 2020

De Kerktuin, achter de Dorpskerk

College wil korten op Zomer- en Winterfeest

De subsidie van de gemeente voor het Zomer- en Winterfeest wordt de komende vier jaar tot nul teruggebracht. Dat is de organisatie van het feest in een brief meegedeeld. Bestuurslid Rob Bruin waarschuwde maandagavond de raadscommissie Planning en Control dat er nu een eind dreigt te komen aan de activiteiten.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 27 oktober 2020

Het WinterFeest van 2018

Harmonie verkoopt speculaaspoppen

Harmonievereniging Barendrecht houdt ook dit jaar weer haar grote speculaasactie. De poppen kosten 5 euro per stuk en wegen 500 gram.
Ieder lid is in de gelegenheid om minimaal 1 doos met 12 poppen mee naar huis te nemen en die in familie en/of vriendenkring of in de eigen straat te verkopen.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 27 oktober 2020

Harmonievereniging