Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in februari 2020. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Concert op marimba en… koffertje

Twee primeurs in één concert. Dat maakten de bezoekers mee van het concert van Barendrecht Klassiek, zondag 2 februari in de Dorpskerk.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 2 februari 2020

Barendrecht Klassiek - ‘A case history’

Nu ook nieuwe artikelen bij Snuffelmarkt

De Snuffelmarkt van de Dorpskerk biedt al jarenlang een grote sortering aan tweedehands artikelen. Nu zijn er (voorlopig éénmalig) ook gloednieuwe artikelen te koop.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 3 februari 2020

Francine Kokkelink met één van de artikelen

Vragen over parkeerplaatsen Schaatsbaan

Gemeenteraadslid Marcel van Prehn (D66) heeft het college vragen gesteld over de nieuwe parkeerplaatsen op de Schaatsbaan.

Op de opnieuw aangelegde Schaatsbaan zijn parkeerplaatsen ingericht op het wegdek. Er staat echter een groot kruis op, zodat het voor de bewoners onduidelijk is of hier nu wel of niet geparkeerd mag worden.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 6 februari 2020

Parkeerplaatsen op de Schaatsbaan

Drukke ochtend bij de Snuffelmarkt

De verkoop van nieuwe woonaccessoires zorgde zaterdagochtend voor drukte bij de Snuffelmarkt van de Dorpskerk. “Toen we om tien uur open gingen stond er al een rij mensen voor de deur”, vertelt Geertrui de Boom. Op woensdag 19 februari is de Snuffelmarkt weer open van 18.30 tot 20.30 uur.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 15 februari 2020

Drukke ochtend bij de Snuffelmarkt

Spreekuur wijkwethouder

Wethouder Reshma Roopram heeft vrijdag 21 februari van 10.00 tot 12.00 uur haar spreekuur in koffie en theewinkel ’t Ouwe Durp aan de Dorpsstraat 156.  Ze is wijkwethouder van de Oude Dorpskern en omgeving. 

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 15 februari 2020

Spreekuur wijkwethouder

Softwarefout bij straatverlichting

Nadat het enkele avonden en nachten donker was op straat, werkt de straatverlichting weer in een deel van de Oude Dorpskern. De storing deed zich in het begin van de week onder meer voor in de Piet Heinstraat, een deel van de Helfrichstraat en andere straten rondom de Dorpskerk.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 22 februari 2020

Softwarefout bij straatverlichting