Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in juni 2013. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Programma Zomerfeest bekend

In het centrum van Barendrecht wordt zaterdag 6 juli het jaarlijkse ZomerFeest gehouden. Het programma van de dag is vrijwel rond, vertellen Rob Bruin, Maria Prooi en Dik Buitenhuis. Zij zijn drie van de organisatoren van de dag.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2013

Tijdens het ZomerFeest zijn er de gehele dag optredens op het Doormanplein.

Protestantse Gemeente bestelt zevenhonderd Liedboeken

In de Dorpskerk van Barendrecht konden zaterdagochtend mensen hun bestelde Liedboek afhalen. “Door de Protestantse Gemeente Barendrecht zijn in totaal zevenhonderd exemplaren van het Liedboek besteld”, vertelt Simon Hoek.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 1 juni 2013

Simon Hoek overhandigt een Liedboek aan mevrouw Leenheer

Klassiek concert in de Dorpskerk

In de Dorpskerk geven zaterdagavond 8 juni harpiste Lenie de Meij, sopraan Mariët Kaasschieter en fluitiste Marion Schopman een concert met Franse muziek van de barok tot en met de 20e eeuw.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2013

Het Ronsard Trio

DeltaPort Donatiefonds steunt ZomerFeest

De organisatie van het ZomerFeest in Barendrecht heeft van het DeltaPort Donatiefonds een bedrag gekregen van 750 euro als bijdrage voor één van de activiteiten voor het ZomerFeesten in de Oude Dorpskern in Barendrecht.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 9 juni 2013

DeltaPort Donatiefonds

Beach Barendrecht

Op het Doormanplein wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni weer een strand aangelegd waarop wordt gesport. De initiatiefnemer is Jongerenwerk Barendrecht.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2013

Beach Barendrecht in 2012

Zing jij ook mee tijdens het ZomerFeest op 6 juli?

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar oud, zing je graag en wil je beter en makkelijker leren zingen?
Dat kan vanaf woensdagmiddag 19 juni bij Harmonievereniging Barendrecht van 16.30 - 17.30 uur in het Trefpunt, Dr. Kuijperstraat 4.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 15 juni 2013

Welke winkels komen hier?

Welke winkels komen in het nieuwe gebouw Heuvelsteyn aan de Dorpsstraat? Het is een vraag die je de laatste tijd nogal eens hoort in de Oude Dorpskern.[nbsp]

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2013

Welke winkels komen hier?

Beach Barendrecht

Het Doormanplein is gisteren en vandaag het toneel van Beach Barendrecht. Tal van ploegen spelen op een dikke laag zand volleybal (vrijdag) of voetbal (zaterdag).

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2013

Beach Barendrecht

Zeer Bijzonder Slagwerk bij het ZomerFeest

Het ZomerFeest op 6 juli zal in het teken staan van Slaan, Zingen en Swingen. Wat het “Slaan“ betreft zal in de Dorpskerk om 13.00 uur een workshop Djembee gegeven worden voor mensen met een verstandelijke beperking (“Bijzonder slagwerk” workshops Harmonie Barendrecht) georganiseerd door Daan Verbaan.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 23 juni 2013

Programma ZomerFeest 2013

Muziek, een klimmuur en een ganzenfanfare. Dat zijn drie van de vele onderdelen van het ZomerFeest dan zaterdag 6 juli van 11.00 tot 22.00 uur in het centrum van Barendrecht wordt gehouden.

De organisatoren van het feest in de Oude Dorpskern werken samen met de winkeliers van de Middenbaan, zodat er deze zaterdag in het oude én het nieuwe centrum veel te beleven is.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2013

ZomerFeest