Sponsoring en reclame

Gepubliceerd op dinsdag 26 februari 2019

Vindt u het ook de moeite waard om de dorpskern intact te houden? Kijk dan bij onze sponsorpakketten naar de mogelijkheden. Wij zoeken sponsors voor onze activiteiten, om zo de dorpskern in stand te houden. U krijgt van ons de mogelijkheid om reclame te maken via deze site.

Keukenstudio Konijnendijk

SERVICE VAN A TOT Z
Over keukens hebben wij duidelijke ideeën. Zo vinden we bijvoorbeeld dat ze lang mee moeten, zonder problemen, zonder narigheid. Daarom vindt u bij ons kwaliteitskeukens.
Degelijk, beproefd en gemaakt voor vele jaren woon- en werkplezier.
Wij vinden ook dat keukens mooi moeten zijn. Dat ze aan uitgesproken smaken moeten kunnen beantwoorden. Daarom verkopen wij keukens met klasse, stijl en karakter. Van gerenommeerde merken die schoonheid aan degelijkheid koppelen.
Keukenstudio Konijnendijk: Al meer dan 20 jaar een begrip in de regio.

Dorpsstraat 174
2992 AB Barendrecht
telefoon: 0180-611100
www: www.konijnendijk.nl

logo sponsor

't Ouwe Durp Koffie en Thee

Thuis genieten van een exclusief koffie- en thee moment? Of iemand zo’n bijzonder moment cadeau doen? Kies uit ons ruime assortiment koffie- en theesmaken. Maak het geheel compleet met verse chocolade, accessoires of één van onze bijpassende cadeauartikelen.

Dorpsstraat 156
2992 BE Barendrecht
telefoon: 0180-713091
e-mail: info@ouwedurp.nl
www: www.ouwedurp.nl

logo sponsor

BAR Uitgeverij B.V.

BAR Uitgeverij gelooft in het lokale karakter van de krant.
BAR Uitgeverij is de uitgever van vijf weekbladen in Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam-Overschie.

Singel 55
2992 BN Barendrecht
telefoon: 0180-641022
www: www.baruitgeverij.nl

logo sponsor