Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in november 2010. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Winterfeest in de Dorpskern

Voor de tweede maal start de kerstperiode in Barendrecht met het Winterfeest in de oude dorpskern. Dit vindt plaats op zaterdag 11 december van 14.00 tot 21.00 uur. Het Winterfeest is een vervolg op dat van vorig jaar. Toen werd de instelling van het beschermd dorpsgezicht gekoppeld aan een feest in winterse sfeer. Veel activiteiten speelden zich toen binnen af, zodat het ondanks het grote aantal bezoekers op straat verrassend rustig was. Dit jaar is er een nieuwe opzet, leggen Maria Prooi (Harmonievereniging Barendrecht) en Janny Schaap (Cantando) uit.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 14 november 2010

Janny Schaap (Cantando) en Maria Prooi (Harmonievereniging Barendrecht) met de poster die de komende dagen in heel Barendrecht wordt opgehangen.

Winterfeest voor de hele familie

In de oude dorpskern van Barendrecht vindt zaterdag 11 december van 14.00 tot 21.00 uur het Winterfeest plaats. Het wordt een echt familiefeest “Het doel is gezelligheid en warmte. Met z’n allen de kerstperiode ingaan”, zegt Maria Prooi(Harmonievereniging Barendrecht). Het feest wordt om 14.00 uur geopend door burgemeester Jan van Belzen en Big Band Barendrecht. Er is de hele dag muziek, verzorgd door de diverse orkesten van de harmonie.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 29 november 2010

Winterfeest 2010

De eerste sneeuw

Het was maandag 29 november al een beetje Winterfeest in de oude dorpskern. Een sneeuwbui zorgde vanaf het einde van de middag voor mooie winterse plaatjes in de Dorpsstraat.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 30 november 2010

de eerste sneeuw