Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in oktober 2021. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Muziek van Continental Singers in Dorpskerk

De Continental Singers waren in de jaren tachtig en negentig een fenomeen. Decennia lang tourden Amerikaanse en Europese ‘Continentals’ door Europa met nieuw zangtalent, overweldigende reacties en volle zalen.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 3 oktober 2021

Continental Singers

Klassiek Uitgelegd in het teken van de nazomer

Op zondag 17 oktober verzorgen Marie-Christine Goergen (fluit) en Thea Verhagen (orgel) weer een aflevering in de serie Klassiek Uitgelegd vanuit de Dorpskerk. Aanvang 14 uur.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 5 oktober 2021

Marie-Christine Goergen en Thea Verhagen

Pinnen bij Snuffelmarkt

Op woensdag 20 oktober is de Snuffelmarkt van de Dorpskerk weer geopend van 18.30 tot 20.30 uur. Het is vanaf nu ook mogelijk om met pinpas te betalen. Op woensdagavond kunnen geen spullen worden gebracht. Dit kan wel elke zaterdagochtend, de Snuffelmarkt is dan geopend van 10 tot 12 uur.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 14 oktober 2021

De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk

Poëtische teksten over coronatijd

Poëtische teksten voor pandemische tijden. Onder deze titel organiseert de werkgroep Vorming & Toerusting van de protestantse gemeente Barendrecht op woensdag 20 oktober om 20 uur een avond in de Dorpskerk waarin via tekst en muziek wordt stilgestaan bij de corona-hectiek van de afgelopen anderhalf jaar.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 14 oktober 2021

De Dorpskerk

DorpskernFair op 11 december

Na ruim anderhalf jaar van voorzichtigheid en afstand houden, lijkt het er nu op dat er weer wat uitbundiger feest gevierd mag worden. De stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (SEDOB) houdt daarom op zaterdag 11 december van 14 tot 20 uur de DorpskernFair Wintereditie.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 15 oktober 2021

In 2019 werd het laatste WinterFeest gehouden. Er komt nu een opvolger.