Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in december 2020. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Online kerstconcert in Dorpskerk Barendrecht

Marie-Christine Goergen (fluit) en Thea Verhagen (orgel) geven op zaterdag 19 december een online kerstconcert in de Dorpskerk van Barendrecht. Het begint om 16.00 uur.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 1 december 2020

Marie-Christine Goergen en Thea Verhagen

Wandeling Barendrecht in Winterlicht vanaf Eerste Kerstdag

Tijdens ‘Barendrecht in Winterlicht’ worden iconen van Barendrecht kleurrijk worden verlicht. Het is een initiatief van Het Kruispunt en de Bibliotheek AanZet Carnisselande, waarbij wandelaars vanaf 25 december tot en met 1 januari tijdens hun ‘ommetje’ genieten van mooi verlichte (historische) gebouwen, kunstwerken en andere locaties. Aan de hand van een plattegrond zien bezoekers precies waar alle uitgelichte panden zich bevinden.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 6 december 2020

Verschillende monumentale panden worden verlicht. Hier een beeld van het Winterfeest in 2015.

Snuffelmarkt houdt kerstuitverkoop

Op woensdagavond 16 december houdt de Snuffelmarkt een Kerstuitverkoop. Deze is geopend van 18.30 uur tot 20 uur. Alle kerstartikelen zijn dan te koop voor de halve prijs evenals alle boeken.
Deze actie is ook geldig op zaterdag 19 december van 10 tot 13 uur, dit is dan de laatste verkoopdag van het jaar.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 7 december 2020

Snuffelmarkt houdt kerstuitverkoop

Doormanplein heeft weer kerstboom

Het Doormanplein is weer prachtig verlicht. Naast de verlichting van verschillende panden staat er ook weer een kerstboom. Dit jaar een hi-tech 'boom' die na het vallen van de duisternis een prachtig kerstboom-effect geeft.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 7 december 2020

Doormanplein heeft weer kerstboom

WinterFeest bezorgt tas vol kerstcadeautjes

Vrijwilligers van het WinterFeest hebben vrijdag en zaterdag tweehonderd tasjes gebracht naar mensen die in deze kerstperiode een lichtpuntje kunnen gebruiken.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 12 december 2020

WinterFeest bezorgt tas vol kerstcadeautjes

Eerste Buurtkastje in Barendrecht

Op initiatief van Gerrie van der Linde is het eerste buurtkastje in Barendrecht geplaatst bij Stichting de Toekomst, locatie de watertoren. Het was lastig een locatie te vinden voor het Buurtkastje. Initiatiefnemer Gerrie is dan ook erg blij met de samenwerking met Nicole Heezen van Stichting de Toekomst.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 14 december 2020

Eerste Buurtkastje in Barendrecht bij Stichting de Toekomst

Barendrecht in Winterlicht afgelast

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 is Barendrecht in Winterlicht afgelast. Iconen van Barendrecht zouden kleurrijk worden verlicht. Dit initiatief van Het Kruispunt en de Bibliotheek AanZet Carnisselande waarbij wandelaars vanaf 25 december t/m 1 januari tijdens hun ‘ommetje’ kunnen genieten van mooi verlichte (historische) gebouwen, kunstwerken en andere locaties wordt waarschijnlijk verplaatst naar de voorjaarsvakantie 2021.

Lees meer

Gepubliceerd op woensdag 16 december 2020

Barendrecht in Winterlicht afgelast