Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in februari 2013. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Dorpskerk gaat fuseren

De leden van de Dorpskerk stemmen in met de vorming van een Protestantse Gemeente Barendrecht. Dat bleek zondag 3 februari tijdens een bijeenkomst van de Hervormde Gemeente, aansluitend aan de kerkdienst. Daar werden geen bezwaren gehoord tegen de fusie met de Gereformeerde Kerk.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 3 februari 2013

Dorpskerk gaat fuseren

Tentoonstelling Watersnood goed bezocht

De tentoonstelling over de Watersnood van 1953 van de Historische Vereniging Barendrecht is goed bezocht.

Een exact bezoekerscijfer is er niet, maar volgens bestuursleden van de vereniging kwamen er de afgelopen vier zaterdagen mensen uit Barendrecht en de regio.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 10 februari 2013

Tentoonstelling Watersnood goed bezocht

Kleding- en speelgoedbeurs in Maranathakerk

Op dinsdagavond 5 maart wordt in de Maranathakerk weer een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs gehouden. De kerk is te vinden aan de Dorpsstraat 178a.

Tijdens de beurs wordt kinderkleding verkocht in de maten 68 t/m 188. Ook speelgoed (geen knuffels) en baby-uitzetspullen (geen meubels) kunnen worden ingeleverd. De beurs is van 19.00 tot 20.30 uur.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 16 februari 2013

Kleding- en speelgoedbeurs in Maranathakerk

Nieuwe borden

De gemeente Barendrecht heeft enkele borden geplaatst die de weg wijzen naar de Oude Dorpskern. Een goed initiatief, zeker nu het oude centrum door hoogbouw minder makkelijk te vinden is dan vroeger. Bij de hoek van de Dorpsstraat en de Schaatsbaan staan twee wegwijzers bij het informatiebord over het beschermd dorpsgezicht.[nbsp]

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 18 februari 2013

Bewegwijzering naar Oude Dorpskern