Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in september 2020. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

A la Douzaine speelt bij Barendrecht Klassiek

Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op 20 september weer het eerste zondagmiddagconcert van het seizoen 2020-2021.

Het optreden wordt verzorgd door trio A la Douzaine. Ze spelen op klavecimbel, viola da gamba en blokfluit en laten muziek horen van Buxtehude, J.S.Bach en C.Ph.E.Bach. Naast hun gezamenlijk optreden hebben ze ieder op nog meer muzikale terreinen hun bezigheden. Zij zijn werkzaam bij diverse orkesten, koren en ensembles.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 12 september 2020

Trio A la Douzaine

Snuffelmarkt houdt koopavond

De Snuffelmarkt is na maandenlange sluiting in verband corona weer van start gegaan. De medewerksters bruisen van de energie, daarom zal op woensdag 16 september een extra opening zijn van 18.30 tot 20.30 uur. Alleen op deze avond wordt er een speciale actie georganiseerd: alle boeken en alle kleding zijn te koop voor de halve prijs.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 12 september 2020

Snuffelmarkt houdt koopavond

Dorpskerk toch open tijdens Monumentendag

De Dorpskerk deed als enige gebouw in de Oude Dorpskern mee aan de Open Monumentendag. Bezoekers kregen van kerkrentmeester Simon Hoek uitleg over de geschiedenis van de kerk. Er was ook belangstelling voor de stoelen en banken, die worden verkocht.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 12 september 2020

Monumentendag 2020 in de Dorpskerk

Veel belangstelling voor klassiek trio

Stichting Barendrecht Klassiek hield een concert in de Dorpskerk. Zondagmiddag speelde hier trio Al la Douzaine werken van Buxtehude en Bach.

Lees meer

Gepubliceerd op maandag 21 september 2020

A la Douzaine in de Dorpskerk