Tweede Snuffelmarkt Fair tijdens Open Monumentendag

Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023

Net als vorig jaar, wordt de Snuffelmarkt Fair gehouden tijdens Open Monumentendag. Het is een initiatief van de Snuffelmarkt van de Dorpskerk.

De fair is open van 10 tot 16 uur. Er zijn volop activiteiten en natuurlijk kramen met koopjes. Aan het eind van de ochtend start ook de verkoop van poffertjes, hotdogs en suikerspinnen.

Vanaf 10 uur is in de Ontmoeting koffie en thee te krijgen. Dan start ook Modelbouw Vereniging Zevenkamp de demonstratie met crawls. Deze op afstand bestuurbare modelauto’s met grote banden worden hier gedemonstreerd. Wie durft, mag het ook eens zelf proberen.

Om 11.30 en 13.15 uur treedt Shantykoor Rotterdam op.

Tussen de optredens van het Shantykoor door zal Jos Vis aan het rad draaien met heel veel mooie prijzen met onder meer kleine kluisjes om kostbare spullen in veilig te stellen. En natuurlijk taarten voor bij de koffie.

Rond 14 uur start de verrassende modeshow met kleding uit de Snuffelmarkt. Daarna draait Jos Vis opnieuw aan het rad.

Om 16 uur sluit de Snuffelmarkt Fair af met de uitslag van de loterij van de lootjes die de mensen bij binnenkomst krijgen. Hoofdprijs is en prachtige boodschappen mand aangeboden door de Jumbo.

De opbrengst van de Snuffelmarkt is altijd bestemd voor het onderhoud van de vijf eeuwen oude Dorpskerk. Dit jaar is het geld in het bijzonder bestemd voor het hek van de kerk.

In verband met de fair kunnen er deze dag geen spullen worden ingeleverd bij de Snuffelmarkt.