Nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten in oktober 2014. Kies hieronder een andere periode of gebruik Zoeken.

Myra doet mee met Kunstroute

Myra van de Korput stelt haar hoedenatelier open tijdens de Kunstroute Barendrecht. Deze wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 oktober, op beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur.[nbsp]

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 2 oktober 2014

Myra van de Korput

Najaarsconcert Verenigde Zangers

Op vrijdag 17 oktober zal het Barendrechts mannenkoor de Verenigde Zangers een concert verzorgen in de Dorpskerk.

Op het afwisselende programma zullen naast enkele geestelijke liederen ook What a beautiful world, Blowin in the wind, Danny Boy, The rhytm of life en andere werken worden uitgevoerd.

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 9 oktober 2014

De Verenigde Zangers

Oproep: Wie organiseert Bevrijdingsdag 2015?

Volgend jaar is het zeventig jaar geleden dat Nederland werd bevrijd.[nbsp] Bevrijdingsdag 2015 kan in Barendrecht een groot feest worden, als bewoners, verenigingen, scholen en bedrijven dat samen organiseren.

Daarom probeert Rob Bruin mensen die zich hiervoor willen inzetten, rond de tafel te krijgen. Bruin is zelf onder meer betrokken bij de organisatie van het Zomer- en WinterFeest.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 10 oktober 2014

Kerktuin winterklaar dankzij vrijwilligers

Een enthousiaste groep vrijwilligers heeft op twee zaterdagen stevig de handen uit de mouwen gestoken om de kerktuin achter de Dorpskerk winterklaar te maken. Sneeuw en vorst zullen hopelijk weinig vat krijgen op de bomen, struiken en planten. De tuin zal er volgend voorjaar opnieuw prachtig bijliggen.

Lees meer

Gepubliceerd op zaterdag 11 oktober 2014

Kerktuin winterklaar dankzij vrijwilligers

Artikelen brengen voor kerkveiling

De Vrienden van de Dorpskerk zijn op zoek naar artikelen die ingebracht kunnen worden op de Kerkveiling van zaterdag 22 november. De data waarop spullen kunnen worden ingeleverd zijn iets aangepast. Dit omdat veel artikelen worden verwacht, die allemaal van een nummer moeten worden voorzien.[nbsp]

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 12 oktober 2014

Waar is het informatiebord Oude Dorpskern?

Op 8 september 2012 onthulden de toenmalige wethouder Stephanie ter Borg samen met bestuurslid Piet Barendregt een informatiebord over de Oude Dorpskern. Het bord stond even op het Doormanplein, later voor Heuvelsteyn.

Lees meer

Gepubliceerd op dinsdag 14 oktober 2014

Op 8 september 2012 onthulden de toenmalige wethouder Stephanie ter Borg samen met bestuurslid Piet Barendregt een informatiebord over de Oude Dorpskern

Predikanten hebben er zin in

Ze staan te popelen om van start te gaan. De predikanten van de Protestantse gemeente van Barendrecht[nbsp]gaan in een jaar tijd heel de Bijbel lezen, het liefst samen met zoveel mogelijk meelezers.

Het startschot voor de Bijbelleesmarathon wordt gegeven op dinsdag 28 oktober, om 19.15 uur in de[nbsp]Dorpskerk te Barendrecht.

Lees meer

Gepubliceerd op vrijdag 17 oktober 2014

De predikanten van de Protestantse gemeente van Barendrecht

Nog buitenkramen bij WinterFeest

Op zaterdag 13 december van 11.00 tot 21.00 uur wordt het zesde WinterFeest gehouden in de kern van het oude centrum van Barendrecht.

Een belangrijk onderdeel van het WinterFeest is de markt met kramen die op het Doormanplein, Dorpsstraat en Kerkplein te vinden zijn. Dit jaar is er een vergunning voor meer kramen dan vorig jaar, dus ook meer kijk- en koopplezier.

Lees meer

Gepubliceerd op zondag 26 oktober 2014

WinterFeest

Wielerstudio aan Dorpsstraat

Er is een tweede huurder voor de winkels in complex Heuvelsteyn. Het is de Rotterdamse rijwielzaak Wielerstudio. Deze was 33 jaar gevestigd aan de Strevelsweg in Rotterdam-Zuid. Nog dit jaar verhuist het bedrijf naar de Dorpsstraat 72a.
Het assortiment van de Wielerstudio bestaat uit[nbsp]racefietsen, MTB's, E-bikes en trekkingfietsen.[nbsp]

Lees meer

Gepubliceerd op donderdag 30 oktober 2014

Tweede huurder in complex Heuvelsteyn.