Micha en Benjamin Cok bij Barendrecht Klassiek

Gepubliceerd op dinsdag 12 maart 2024

Op zondag 17 maart is er weer een concert in de concertserie van Stichting Barendrecht Klassiek. Dit keer met twee lokale musici: de gitaristen Micha en Benjamin Cok, twee broers afkomstig uit Barendrecht. Ze zullen een programma spelen met de titel Entre Dos Aguas.

Beide gitaristen hebben zich grondig verdiept in de flamencomuziek en hebben alle facetten van de flamencogitaar zich eigen gemaakt. Ze zijn werkzaam als concertgitarist en ook als docent flamenco en klassiek gitaar bij onder anderen CultuurLocaal, hier in Barendrecht.

De muziek die ze gaan spelen zal in ieder geval bestaan uit flamencomuziek van Paco Peña, met wie ze in het Concertgebouw hebben opgetreden, maar ook uit door henzelf gecomponeerde muziek.

Het concert begint om 12 uur, met mogelijkheid tot een kopje koffie met een koekje van tevoren. Het concert wordt gehouden in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146. De toegang is vrij, maar met een gave na afloop van het concert (in de collectezak) maakt het publiek het mogelijk dat we deze concertserie kunnen blijven organiseren.

www.barendrechtklassiek.nl

Micha en Benjamin Cok