Bijzonder KerstFeest in de Dorpskerk

Gepubliceerd op woensdag 30 november 2022

Het Bijzonder KerstFeest vindt plaats op vrijdagavond 9 december, in de Dorpskerk. De deuren gaan om 19 uur open.

Het is een traditie van de afgelopen jaren, speciaal voor mensen met (en zonder) beperking waarvoor een muzikale kerstavond wordt georganiseerd. Met muziek, zang, trommels en een vertelling van het kerstverhaal zal Bijzonder KerstFeest worden gevierd. Gebruikelijk vindt dit BijzonderKerstFeest in de Dorpskerk, één dag voor het WinterFeest plaats.

De vaste kern van BijzonderMuziekWerk (BMW) onder leiding van Sonja Regeer-van Ruiten neemt actief deel aan deze avond.
Het AspirantenOrkest onder leiding van Johan Noothout van Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. Het MeezingKoor van Harmonievereniging Barendrecht onder leiding van Elly Bezemer verzorgt de vocale invulling.
De organisatie en het programma van de viering is deze avond opnieuw in handen van de vrijwilligers van BijzonderMuziekWerk van Harmonievereniging Barendrecht.

Iedereen, familie, vrienden, geïnteresseerden, is welkom om te komen luisteren op vrijdagavond 9 december in de Dorpskerk te Barendrecht. Het KerstFeest begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

BMW is een groep deelnemers met een beperking, die op de eerste vrijdagavond van de maand, in het Trefpunt, muziek met elkaar maakt.

Inlichtingen over dit evenement en over BMW, bij Yvonne van Kooten-Keijzer, coördinator BMW, Harmonievereniging Barendrecht, vankootenyvonne@gmail.com. Tel. 06-29563374.

De Dorpskerk
De Dorpskerk
Tag: Dorpskerk