Harmonie geeft Kerstconcerten tijdens WinterFeest

Gepubliceerd op maandag 28 november 2022

Tijdens het WinterFeest  op zaterdag 10 december zal Harmonievereniging Barendrecht twee kerstconcerten geven in de Dorpskerk.

In de middag zal de jeugd van de vereniging een vrolijk muzikaal concert geven. Het orkest, dat uit 25 jeugdleden bestaat, zal het publiek direct in kerststemming brengen met nummers zoals Let it Snow, Santa Claus is Coming to Town, Jingle Bells en vele andere kersthits. Het concert is bijzonder geschikt om met (klein)kinderen naar toe te gaan. Het concert start om 16.15 uur en duurt tot 17 uur.

Het HarmonieOrkest geeft een concert om 19 uur. Vorig jaar had het HarmonieOrkest lang gerepeteerd op het kerstrepertoire maar het concert is toen op het allerlaatste moment niet doorgegaan vanwege de Corona-maatregelen. Nu gaat het orkest in de herkansing en hoe! Een uur lang swingende kerstnummers, zoals Sleighride, Winter Wonderland, Jingle Bells en Rudolph the Red-nosed Reindeer. Het concert bevat ook een grappige muzikale twist: Minor Alterations, een kerstarrangement dat bijna lijkt op verstoppertje. De kerstliedjes zijn veelal geschreven van majeur naar mineur, worden door elkaar heen gespeeld en zijn allemaal in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Kunt u ze allemaal herkennen? Kom dan luisteren! Het concert begint om 19 uur en duurt een uur.

De concerten zijn gratis toegankelijk en worden mogelijk gemaakt door de het WinterFeest.

Het Harmonieorkest werkt mee aan het WinterFeest.
Het Harmonieorkest werkt mee aan het WinterFeest.