Tsjechisch koor Harmonie in de Dorpskerk

Gepubliceerd op dinsdag 6 juni 2023

Op zaterdagavond 17 juni treedt het koor Harmonie uit Louny op in de Dorpskerk.

Het koor is in Barendrecht op uitnodiging van de Stedenband Barendrecht – Louny. Het koor maakt deel uit van een grotere delegatie.

Harmonie is een gemengd koor en telt 24 zangers uit Louny en omgeving. Kateřina Štolová en Jiří Kurka leiden het koor. Het repertoire omvat composities uit heden en verleden en is zowel klassiek als modern. Het koor trad al eerder op in het buitenland.

Het koor uit Louny wordt bij het optreden vergezeld door het koor Sparkling Voices uit Rhoon. Beide koren zullen zelfstandig uit eigen repertoire een aantal nummers zingen. Daarnaast zal er ook gezamenlijk een nummer ten gehore worden gebracht.

Benieuwd welk (bekende) nummer dat zal zijn? Kom dan op zaterdagavond 17 juni vanaf 19.30 uur kijken en luisteren in de Dorpskerk. De toegang is gratis. Na afloop zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de gemaakte onkosten. Het concert duurt tot circa 21.00 uur.

Vertegenwoordigers van koren uit Barendrecht zijn van harte welkom om met leden van het koor kennis te maken. Mogelijk leidt het in de toekomst tot een optreden in Louny.

Koor Harmonie uit Louny
Tag: Dorpskerk