Nieuwsarchief

januari 2018

Schilderclub exposeert in D’Ouwe School

De Donckse Schilderclub exposeert zaterdag 27 januari bij de Historische Vereniging Barendrecht.
De schilderclub uit Ridderkerk bestaat tien jaar.

Lees meer...

Wie werkt er mee aan de feesten van dit jaar?

Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (SEDOB) bedankt alle sponsoren, vrijwilligers, kraamhouders en bezoekers voor hun steun aan, inzet bij en bezoek van het Bevrijdingsconcert in de Dorpskerk op 5 mei, het ZomerFeest op 24 juni, het Bijzonder KerstFeest voor mensen met een verstandelijke beperking op 15 december (eveneens in de Dorpskerk) en uiteraard ook het WinterFeest van 16 december, dat iedereen nog vers in het geheugen ligt.

Lees meer...

Inschrijven voor open podium Barendrecht Klassiek

De inschrijving is geopend voor het open podium van Barendrecht Klassiek. Het wordt op zaterdag 14 april gehouden in de Dorpskerk. 

Lees meer...

Snuffelmarkt brengt 10.439 euro op

In 2017 heeft de Snuffelmarkt 10.439 euro bijeengebracht. Deze opbrengst is door de dankbare kerkrentmeesters van de Dorpskerk gebruikt voor de restauratie van het stucwerk in de toren van de kerk. De opbrengst in 2017 is iets meer dan die in 2016.

Lees meer...

René Baan neemt afscheid van Zomer- en WinterFeest

René Baan heeft woensdag 3 januari afscheid genomen van de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht (Sedob). Dat gebeurde tijdens de evaluatie van het afgelopen WinterFeest.

Lees meer...