Nieuwsarchief

december 2017

Santa Run 2017 goed voor 7500 euro

Op het Doormanplein gingen zaterdag 23 december 350 mensen van start voor de Santa Run.

Ze konden kiezen uit hardlopen over 3 of 5 kilometer en een wandeling van 3 kilometer.

Lees meer...

Snuffelmarkt een dagje dicht

Op zaterdag 30 december is de Snuffelmarkt van de Dorpskerk gesloten. Ook de koffiehoek is dan dicht.

Lees meer...

Druk Winterfeest voor Renée Ranti-Prins

Het WinterFeest was dit jaar extra druk voor Renée Ranti-Prins. Haar dag was al goed gevuld, als presentatrice van het feest. Daarnaast zet ze zich met familie en vrienden in voor een olijfboomgaard in Spanje.

Lees meer...

Goed bezocht WinterFeest

Het WinterFeest werd op zaterdag 16 december bezocht door veel mensen. Helaas ook door regen, hagel en wind. Daardoor was het op sommige momenten stil op het Doormanplein en in de Dorpsstraat. 

Lees meer...

Kerstfeest in het oudste huis van Barendrecht

De Dorpskerk is meer dan vijfhonderd jaar oud en daarmee ‘het oudste huis van Barendrecht’. Ook dit jaar houdt de Protestantse Gemeente Barendrecht hier twee prachtige Kerstvieringen. Ze zijn voor iedereen toegankelijk.

Lees meer...

CultuurLocaal actief op het Winterfeest

Dit jaar is CultuurLocaal extra actief tijdens het Winterfeest op zaterdag 16 december. Er zijn optredens op het Bakkerij Pot podium en in de Dorpskerk.

Lees meer...

Programma WinterFeest Barendrecht 2017

Het centrum van Barendrecht staat zaterdag 16 december in het teken van het jaarlijkse WinterFeest. Nieuw is dit jaar de KerstWensBoom op het Doormanplein. Het programma wordt afgesloten met een sfeervol kerstconcert door de Oeral Kozakken.

Lees meer...

Oeral Kozakken besluiten WinterFeest

Als bijzonder slotconcert trakteert het WinterFeest Barendrecht zaterdag 16 december op een optreden van het Oeral Kozakkenkoor en folkloristisch ensemble Uzory.

Het kerstconcert in de Dorpskerk begint om 20.00 uur, na afloop van de Volkskerstzang op het Doormanplein. De toegang tot het concert is gratis, maar vol is vol.

Lees meer...

Snuffelmarkt vaker open

De Snuffelmarkt van de Dorpskerk gaat vaker open.

Op vrijdag 8 december is er een extra verkoopavond vanaf 19.00 tot 21.00 uur. Speciale aandacht wordt geschonken aan de vele Kerstartikelen die nergens zo voordelig te vinden zijn dan op de Snuffelmarkt. Bovendien zijn daar vaak antieke spullen bij die vroeger de kerstbomen sierden.

Lees meer...