Nieuwsarchief

oktober 2017

Evensong in de sfeervolle Dorpskerk Barendrecht

Op zaterdagavond 11 november wordt er een traditionele Choral Evensong georganiseerd in de Dorpskerk.

De Evensong is een Engelstalige gebedsdienst waarbij de Anglicaanse traditie wordt gevolgd. Het is een korte dienst die volgens het Book of Common Prayer wordt uitgevoerd en waarbij de eeuwenoude prachtige Engelse koormuziek weerklinkt.

Lees meer...

Harmonie verkoopt speculaaspoppen

Net als in voorgaande jaren houdt Harmonievereniging Barendrecht ook dit jaar weer haar grote speculaasactie. De heerlijke poppen kosten € 4,50 per stuk en wegen 500 gram.

Lees meer...

Taxatie-dag in D’Ouwe School

De Historische Vereniging Barendrecht houdt dinsdag 21 november een taxatie-dag. Deze wordt van 13.30 tot 16.30 uur gehouden in D’Ouwe School aan de Dorpsstraat 150a.

Lees meer...

Nog enkele kramen te huur voor WinterFeest

Het WinterFeest in het centrum van Barendrecht vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 december. Er zijn voor de Wintermarkt nog kramen te huur.

Lees meer...

Band uit Louny speelt op WinterFeest

Het WinterFeest in het centrum van Barendrecht vindt dit jaar plaats op 16 december. Voor het eerst werken muzikanten uit zustergemeente Louny in Tsjechië mee aan het feest.

Lees meer...

Chantibelle zingt Requiem van Fauré

Vocaal Ensemble Chantibelle uit Zwijndrecht geeft op woensdag 1 november (Allerheiligen) een concert in de Dorpskerk. Ze voeren het Requiem van de Franse componist Gabriël Fauré uit.

Lees meer...

Kinderkerk op 29 oktober

Op zondagmiddag 29 oktober wordt in de Dorpskerk weer kinderkerk gehouden. Van 16.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen hier naar een verhaal luisteren, liedjes zingen en samen bidden. Deze keer gaat het over het verhaal van Mozes in zijn mandje.

De Dorpskerk is te vinden aan de Dorpsstraat 146.

Lees meer...

Halve prijzen bij de Snuffelmarkt

Op woensdag 18 oktober worden van 17.00 tot 19.00 uur spullen voor kinderen voor de halve prijs verkocht.

Op zaterdag 21 oktober houdt de Snuffelmarkt van 10.00 tot 12.00 uur het Halve Prijzen Festival. De kerktuin verkoopt die ochtend stekjes.

Lees meer...