Nieuwsarchief

december 2016

Kerstwandeling ‘Betlehem in Barendrecht’

De route van de kerstwandeling ‘Betlehem in Barendrecht’ voerde vrijdag 23 december door de Oude Dorpskern.

In groepjes liepen de deelnemers een route die was aangegeven met waxinelichtjes.

Lees meer...

Akkoord over extra parkeerplaatsen bij Bethelkerk

De gemeente Barendrecht en de Protestante Gemeente Barendrecht hebben vorige week een overeenkomst getekend voor extra parkeerplaatsen in het centrum van Barendrecht. Het gaat om 32 plaatsen bij de Bethelkerk, die met ingang van 1 februari worden gehuurd.

Lees meer...

Santa Run goed voor 7000 euro

Vanaf het Doormanplein startte zaterdagmiddag 17 december de jaarlijkse Santa Run. De 250 deelnemers brachten samen 7000 euro bijeen voor hospice De Reiziger.

Lees meer...

Terugblik op het WinterFeest 2016

"Een echt Barendrechts feestje", zo noemde burgemeester Jan van Belzen het WinterFeest. En dat werd het ook. Ondanks het druilerige weer wisten veel mensen de weg naar de Oude Dorpskern te vinden. De dag werd afgesloten met de vernieuwde Volkskertszang, met medewerking van Harmonice. Én met een bijzonder Keltisch kerstconcert in de Dorpskerk.

Lees meer...

Kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’

Voor het 5e jaar op rij organiseert Hart voor Barendrecht in december de Kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’ en wel op vrijdag 23 december. De start is tussen 18:00 en 18:30 bij het appartementencomplex ‘Heuvelsteyn’ tegenover de Bethelkerk en de wandeling eindigt bij de Bethelkerk.

Het is een route door de oude dorpskern van ongeveer 2 km. Aansluitend is er een Dorpskerstzang in de Bethelkerk met medewerking van een muziekkorps van het Leger des Heils. Aanvang 19:30 uur.

Lees meer...

Concert De Verenigde Zangers

Mannenkoor De Verenigde Zangers geeft op vrijdag 16 december in de Dorpskerk een kerstconcert met ruime plaats voor samenzang. Aanvang 20.00 uur.

Lees meer...

WinterFeest in Barendrecht

In het centrum van Barendrecht wordt zaterdag 10 december het WinterFeest gehouden. Er zijn van 12.00 tot 21.00 uur activiteiten in de Oude Dorpskern en van 10.00 tot 17.00 uur in het winkelcentrum op en om de Middenbaan.

Lees meer...