Nieuwsarchief

april 2016

Prijswinnaars van kleurwedstrijd Dorpskern

De kleurwedstrijd van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht kent zeven winnaars. Ze namen hun prijs in ontvangst in ’t Ouwe Durp aan de Dorpsstraat.

Lees meer...

Koningsdag in de Oude Dorpskern

Koningsdag begon dit jaar met buien. Dat werd al verwacht, zodat in de loop van dinsdag was besloten om de aubade te verplaatsen naar de Dorpskerk. Die zat om negen uur dan ook overvol met de harmonie, gedecoreerden, de burgemeesters en bezoekers. 

Lees meer...

Amerikaanse en Engelse klassieke muziek valt in de smaak

Het koffieconcert van Stichting Barendrecht Klassiek dat afgelopen zondag door het echtpaar Connie De Jongh en Kelvin Grout in de Dorpskerk werd gegeven viel zeer in de smaak bij het publiek.

Met excellente pianobegeleiding werden door de sopraan liederen uit de 17de tot en met de 20ste eeuw vertolkt. De muziek werd op prettige wijze door de musici zelf toegelicht.

Lees meer...

Koningsdag 2016 in de Oude Dorpskern van Barendrecht

In de Oude Dorpskern wordt op Koningsdag, woensdag 27 april, het feest georganiseerd door Oranje Vereniging Juliana.

Lees meer...

Kramen te huur voor ZomerFeest

In het centrum van Barendrecht vindt zaterdag 25 juni de zevende editie van het ZomerFeest plaats.

Wat daarbij ook dit jaar niet zal ontbreken is de altijd druk bezochte ZomerMarkt. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu een kraam reserveren. Voor huurders die voor zowel voor de Zomer- als WinterMarkt 2016 hun kraam boeken geldt bovendien een aantrekkelijk aanbod.

Lees meer...

Duo piano en zang terug bij Barendrecht Klassiek

Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op 24 april alweer het vierde zondagmiddagconcert van het seizoen 2015-2016.

Lees meer...

Kerktuin opent seizoen met stekkendag

De kerktuin achter de Dorpskerk opent zaterdagmorgen 23 april het nieuwe seizoen met de traditionele stekkendag. Vrijwilligers hebben er in de afgelopen weken voor gezorgd dat de tuin met bomen, struiken en planten waarover in de Bijbel wordt geschreven, er weer keurig bij ligt.

Lees meer...