Nieuwsarchief

maart 2016

Een hele dag muziek in de Dorpskerk

Op zaterdag 9 april is er alweer voor de zesde keer het Open Podium in de Dorpskerk. Het wordt georganiseerd door de Stichting Barendrecht Klassiek in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk.

Er hebben zich heel wat enthousiaste deelnemers aangemeld en er valt die dag veel te genieten dankzij een grote variatie aan instrumenten en de muziekkeuzes van de deelnemers, die soleren, maar ook  in duo's, trio's en grotere groepen optreden.

Lees meer...

College beslist over bezwaarschriften autovrij Doormanplein

Tegen het verkeersbesluit voor het autovrij maken van het Doormanplein zijn 23 bezwaarschriften ingediend door omwonenden en ondernemers. De commissie voor de bezwaarschriften heeft op basis van deze bezwaarschriften geconcludeerd dat het verkeersbesluit niet goed gemotiveerd is en daarom niet zorgvuldig tot stand is gekomen.

Het college van burgemeester en wethouders heeft daarop besloten het verkeersbesluit nader te motiveren met o.a. het aantal benodigde langparkeerplaatsen. Het college is van mening dat het Doormanplein hierdoor vanaf 1 april autovrij kan worden.

Lees meer...

Snuffelmarkt zaterdag dicht

In verband met Stille Zaterdag is de Snuffelmarkt van de Dorpskerk op zaterdag 26 maart gesloten.

Lees meer...