Nieuwsarchief

februari 2014

Kramen te huur voor ZomerFeest

Na het succes van vorige jaren zal ook dit jaar op zaterdag 28 juni een ZomerFeest plaats vinden in de Oude Dorpskern van Barendrecht. 

Lees meer...

Werkgroep stelt voor: verkoop Bethelkerk

De Protestantse Gemeente Barendrecht heeft het advies gekregen om de Bethelkerk in het centrum van het dorp te verkopen. Het behoud van deze kerk wordt in de toekomst onbetaalbaar. Het advies is zondagochtend 23 februari na afloop van de kerkdienst aan de kerkgangers meegedeeld. Het voorstel voor de verkoop van de Bethelkerk is afkomstig van de werkgroep Kerkelijke Gebouwen die een studie heeft gemaakt naar de mogelijkheden van de gebouwen van de Protestantse Gemeente in Barendrecht-Centrum.

Lees meer...

Goed bezocht koffieconcert

In de Dorpskerk werd zondag 9 februari het eerste koffieconcert van het jaar gehouden. Het duo Majchrzak en Morée vertolkte een klassiek programma. 

Lees meer...

Halve prijzen bij Snuffelmarkt

Op zaterdag 8 februari zijn alle artikelen in de Snuffelmarkt te koop voor de halve prijs. Er is een grote keuze aan serviesgoed, glazen, potten en pannen, lampen, kleedjes, vazen, gordijnen en allerlei andere huishoudelijke benodigdheden. 

Lees meer...

Dorpskern bezoekt Dorpskerk

Enkele bestuursleden van de Vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht hebben zaterdag 1 februari een bezoek gebracht aan de Dorpskerk. Ze werden daar door kerkrentmeester Simon Hoek bijgepraat over de ontwikkelingen in het oudste gebouw van het dorp. 

Lees meer...

Scherven en spijkers

In gebouw De Ontmoeting, naast de Dorpskerk, zijn momenteel in een vitrine voorwerpen te zien die de afgelopen jaren in en rond de kerk zijn gevonden.

Lees meer...