Nieuwsarchief

mei 2013

Oude Dorpskern toch blij met bestemmingsplan

De vereniging Dorpskern Oud-Barendrecht is toch blij met het nieuwe bestemmingsplan voor het gebied. “Het Beschermd Dorpsgezicht wordt in het nieuwe bestemmingsplan voldoende beschermd”, vertelt bestuurslid Dik Buitenhuis. 

Lees meer...

Nog enkele kramen te huur bij ZomerFeest

Na het succes van vorige jaren zal ook dit jaar op 6 juli een ZomerFeest plaatsvinden in de Oude Dorpskern in Barendrecht. Op het plein voor de kerk, op het Doormanplein en in de Dorpsstraat komt een markt met kramen met diverse artikelen.

Lees meer...

Rondleiding in kerktuin

Bezoekers zijn dinsdagavond 28 mei om 19.30 uur hartelijk welkom voor een rondleiding in de kerktuin achter de Dorpskerk. Nu de tuin in voorjaarstooi is gehuld, is een wandeling extra aantrekkelijk.

Lees meer...

Oorkonde voor Dick Mooyaart

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Historische Vereniging Barendrecht van dinsdag 14 mei 2013, heeft Dick Mooyaart afscheid genomen als voorzitter van de vereniging.

Als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn bijzondere verdiensten voor de Barendrechtse gemeenschap heeft de burgemeester namens het Gemeentebestuur van Barendrecht de waarderingsspeld uitgereikt aan Dick Mooyaart.

Lees meer...

Zing jij ook mee tijdens het ZomerFeest op 6 juli?

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud, zing je graag en wil je beter en makkelijker leren zingen?

Dat kan vanaf woensdagmiddag 15 mei bij Harmonievereniging Barendrecht van 16.30 tot 17.30 uur in het Trefpunt, Dr. Kuijperstraat 4.

Lees meer...