Nieuwsarchief

oktober 2012

WinterFeest in de Oude Dorpskern vooral een feest van ontmoeten!

Op 15 december zal het 4e WinterFeest worden georganiseerd in de kern van het oude centrum van Barendrecht. Het feest duurt van 12.00 tot 21.00 uur .

De vijf organiserende verenigingen hebben weer een mooi programma samengesteld waarbij het ontmoeten van de medemens voorop staat.

Het aanbod is zeer divers voor jong en oud en voor mensen met verschillende interesses.

Lees meer...

Blaaskwintet Nux Muscata geeft bevlogen concert

Zondagochtend 14 oktober speelde blaaskwintet Nux Muscata (muskaatnoot), bestaande uit vijf jonge getalenteerde musici, in een goed gevulde Dorpskerk op uitnodiging van de Stichting Barendrecht Klassiek.

Lees meer...

Wie zingt mee met Kinderkerstkoor?

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen meezingen met het kinderkerstkoor van de Dorpskerk in Barendrecht.

Lees meer...

Koffieconcert Barendrecht Klassiek

Zondagochtend 14 oktober speelt blaaskwintet Nux Muscata om 12.00 uur in de Dorpskerk op uitnodiging van de Stichting Barendrecht Klassiek.

Lees meer...

Veel belangstelling voor Kunstroute

Er is vandaag (zaterdag 6 oktober) veel belangstelling voor de Kunstroute. De twee deelnemers in de Oude Dorpskern hebben al vanaf vanochtend doorlopend bezoekers binnen.

Lees meer...

Feest bij Designhoeden Myra

Het atelier Designhoeden Myra is deze maand 5 jaar in het pand gevestigd op de Dorpsstraat 189A in de Oude Dorpskern van Barendrecht.

Myra begon haar bedrijfje in 2004 nadat zij al 5 jaar met hoeden ontwerpen bezig was. Omdat het vanuit huis werken uit de hand liep startte zij in 2007 op het huidige adres. Ze werkt hier nu 5 jaar en heeft het erg naar haar zin.

Lees meer...