Nieuwsarchief

augustus 2012

WinterFeest bij Barendrecht Bruist

Zaterdag 1 september neemt ook de organisatie van het WinterFeest deel aan de manifestatie Barendrecht Bruist, bij theater Het Kruispunt. Barendrecht Bruist wordt tussen 12.30 en 18.00 uur gehouden in theater Het Kruispunt.

Lees meer...

Rondleiding in Kerktuin

Dinsdagavond 11 september zijn bezoekers hartelijk welkom voor een rondleiding in de kerktuin van de Dorpskerk. Gastvrouwen geven dan informatie over de bomen, struiken en planten waarover in de Bijbel wordt geschreven. De aanvang is om 19.30 uur. 

Lees meer...

WinterFeest Barendrecht verzekerd van voldoende stroom

De stroomvoorziening van het WinterFeest is veiliggesteld dankzij medewerking van het bedrijf Anode Energie. Het feest wordt op 15 december gehouden in de Oude Dorpskern van Barendrecht.

Tijdens het vorige WinterFeest werd op de dag zelf duidelijk dat de tot nu toe gebruikte stroomvoorziening op het Doormanplein niet meer bruikbaar was. Het feest werd bijna geannuleerd omdat je zonder stroom geen verlichting en geluid hebt.

Lees meer...

Rietdekker is klaar

Rietdekker Leen Huisman en zijn mannen hebben vrijdag 17 augustus hun werk aan de boerderij van mevrouw Dam aan de Dorpsstraat afgerond.

Lees meer...