Nieuwsbericht

Snuffelmarkt op 19 september ’s avonds open

De oude pastorie

Speciaal voor mensen die op zaterdagmorgen niet in de gelegenheid zijn om de Snuffelmarkt te bezoeken is er sinds kort de mogelijkheid om dit één keer per maand op woensdagavond te doen. De eerstvolgende avondopenstelling is op woensdag 19 september van 19.00 tot 21.00 uur. Op deze avond is alle zomerkleding voor de helft van de prijs.

De Snuffelmarkt bestaat uit vrijwilligers die het leuk vinden om geld te verdienen voor de Dorpskerk. Dit gebeurt door middel van de verkoop van goede gebruikte artikelen zoals boeken, speelgoed, CD’s, serviesgoed en allerhande snuisterijen. Het is teveel om op te noemen, maar zeer zeker de moeite waard om eens te komen kijken. Op dit moment wordt er druk gespaard om een grote reparatie aan de kerkklok mogelijk te maken.

Natuurlijk is de Snuffelmarkt ook elke zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Het is alleen op de zaterdagen mogelijk om ook spullen te brengen. Er is dan tevens gelegenheid om de Kerktuin te bezoeken en voor € 1,00 een kopje koffie te drinken in de Koffiehoek.

De Snuffelmarkt is te vinden achter de Dorpskerk/Watertoren aan de Dorpsstraat te Barendrecht. De opbrengst is voor het onderhoud van de Dorpskerk.

Het laatste nieuws is te vinden op de website van de Dorpskerk en op Facebook ‘De Snuffelmarkt Barendrecht’.

Ga terug