Nieuwsbericht

Rabobank Coöperatiefonds maakt nieuwe verlichting WinterFeest mogelijk

Rabobank Coöperatiefonds

De zevende editie van het WinterFeest vindt zaterdag 12 december plaats in de Oude Dorpskern van Barendrecht. Dit jaar is de verlichting van het feest totaal vernieuwd.

De afgelopen jaren is het WinterFeest steeds groter geworden. Er kwamen meer kramen op de WinterMarkt en meer activiteiten in een groter deel van het oude dorpscentrum. Daarvoor waren steeds meer lampen en steeds langere kabels nodig.

“Jarenlang hebben we plezierig samengewerkt met Cees van den Heuvel. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat er een andere oplossing nodig was voor de verlichting”, vertelt Rob Bruin. Hij is één van de organisatoren van het feest. Voor zo’n oplossing ontbrak echter het geld bij de organisatie van het feest.

Dankzij steun van het Rabobank Coöperatiefonds is het nu toch mogelijk om dit jaar de totale verlichting van de WinterMarkt te vernieuwen. De Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht, die het feest organiseert, is hier dolblij mee. “Er wordt totaal driehonderd meter WinterMarkt verlichting geschonken. Het zijn energiezuinige, maar gezellige LED-lampjes en de complete stroom bekabeling om het te laten branden. Ook de kisten om alles netjes op te bergen worden geschonken”, aldus Rob Bruin. "We zijn het Coöperatiefonds dan ook erg dankbaar."

De nieuwe verlichting is zaterdag 12 december om 12.00 uur voor het eerst te zien, tijdens de opening van het WinterFeest.

Meer informatie over de activiteiten tijdens het WinterFeest zijn te  vinden op de website www.winterfeestbarendrecht.nl.

Ga terug