Nieuwsbericht

Paasbrunch voor alleenstaanden en echtparen

Stichting Samen Op Pad Barendrecht

Stichting Samen Op Pad Barendrecht houdt woensdag 17 april een Paasbrunch in de Ontmoeting, de zaal van de Dorpskerk aan de Dorpsstraat 146 (bij de Watertoren). In vorige jaren werd deze brunch gehouden in het Dienstencentrum.

Deze Paasbrunch wordt georganiseerd voor alleenstaande en echtparen, die een gezellige middag met anderen willen delen. De inloop is vanaf 13.00 uur en de brunch begint om 13.15 uur.
De brunch is als volgt samengesteld: groentesoep, verschillende soorten broodjes met naar eigen keuze te beleggen met kaas of vleeswaren, huzaren- en/of zalmsalade, verschillende soorten gevulde eieren, broodtaart met zalm en garnalen, gevulde flensjes en ten slotte ijs met slagroom. Bezoekers krijgen twee consumptiebonnen voor de drankjes, eventuele overige consumpties zijn voor eigen rekening.

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 17,50. Aanmelden kan bij Janny Kofman van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur, tel. 0180-617805 of per e-mail jannykofman@gmail.com.
“Gelieve u op te geven voor 27 maart, zodat ik tijdig weet of er voldoende deelname is. De betaling kan geschieden door overmaking op de rekening van de stichting. Na ontvangst van de betaling is uw deelname definitief. Restitutie is alleen mogelijk als de kosten van uw deelname niet bij ons in rekening worden gebracht. Voor administratiekosten wordt er € 5 in rekening gebracht”, legt Janny Kofman uit.

Ga terug