Nieuwsbericht

Corina Giethoorn exposeert foto’s in D’Ouwe School

Het recreatiegebied langs de Oude Maas, gezien door Corina Giethoorn.

In D’Ouwe School, het museum van de Historische Vereniging Barendrecht, zijn vanaf Koningsdag foto’s te zien van fotografe Corina Gietfoorn.

Corina Giethoorn heeft een aantal jaar in Barendrecht gewoond en is nu gevestigd in Rhoon-Portland. Zij heeft al snel de natuurgebieden ontdekt van deze prachtige omgeving en gaat er dan ook graag op uit met haar camera.

Naast landschappen fotografeert zij ook graag architectuur. De dorpskern, waar zich ook de Historische Vereniging bevindt van Barendrecht, heeft stijlvolle en authentieke panden. Ook de rotonden rondom het dorp bevatten vaak bijzondere objecten welke zij graag op de gevoelige plaat vast legt. De combinatie tussen oud en nieuw is verrassend in dit steeds groter wordende dorp.

Corina Giethoorn exposeert op Koningsdag 27 april, zaterdag 4 mei en zaterdag 11 mei 2019 in D’ Ouwe School aan de Dorpsstraat 150A, zodat zij haar vastgelegde beelden met de bezoekers kan delen. De openingstijden op deze dagen zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Ga terug