Nieuwsbericht

Cees van den Heuvel is Barendrechter van het Jaar

Cees van den Heuvel ontving thuis de oorkonde uit handen van Wouter Gortrer.

Cees van den Heuvel is gekozen tot Barendrechter van het Jaar. Aanleiding voor de verkiezing waren zijn inspanningen voor de Vrienden van de Dorpskerk. Met een diner bij kaarslicht in de Dorpskerk bracht hij een groot bedrag bij elkaar voor de restauratie van het historische uurwerk.

De verkiezing is volgens de jury ook een blijk van waardering voor alles wat hij de afgelopen tientallen jaren heeft gedaan voor Barendrecht. Zo was Cees van den Heuvel opticien, voorzitter van de Centrum Winkeliers Barendrecht, 25 jaar lang organisator van de Sinterklaasintocht en voorzitter van De Kleine Duiker. Verder was hij onder meer betrokken bij de volkskerstzang op het Doormanplein, de voorloper van het WinterFeest.

Voor de titel Barendrechter van het Jaar 2018 waren ook de Historische Vereniging Barendrecht en de organisatie van de Hemelvaart Motorrit genomineerd. Donderdag 27 december werd tijdens een uitzending van Exxact Barendrecht bekend dat de titel was toegekend aan Cees van den Heuvel. Die had echter kort voor de uitzending wegens ziekte moeten afzeggen. De oorkonde is woensdag 2 december alsnog uitgereikt.

Ga terug